Forum Vampire Diaries & The Originals |
o - (0 sekund temu) | Annie1602 Doppelganger

| Komentarze po obejrzeniu odcinka.
| | |
o - (0 sekund temu) | sylwia333 Hybryda

| przyznaje że najbardziej czekałam na Bonanzo i się nie zawiodłam
choć te odc był słabszy myślę że scena gdy Enzo mówi Bonnie ( wystarczy słowo a już nas tu niema) uratowała odc
bardzo mnie zaskoczył Damon Carolin wykazała się inteligencją dając mu naszyjnik Eleny nie spodziewałam się że to on zabije Selin | | |
o - (0 sekund temu) | dejmyn Świeżak

| Też najbardziej w tym odcinku podobali mi się Benzo <3 kolacja Wigilijna z piekła rodem normalnie... ciekawa jestem co takiego Stefan obiecał, że wystarczy tylko rok... Damon ma przebłyski i dzięki temu Sybil nie żyje z czego się bardzo cieszę, ciekawe co będzie dalej. Moment w którym Stefan wyłączył człowieczeństwo i ta zmiana mimiki twarzy na ten uśmiech, coś pięknego.
| | |
o - (0 sekund temu) | patixx Świeżak

| Scena w której Damon daje prezent Sbybil rozwaliła wszystko
| | |
o - (0 sekund temu) | crazolka Czarownica

| *Akurat na ostatni dzień wolności Stefana przypadły święta.... Niezwykły przypadek *Retrosy były dość słabe ,zawiodłam się ,ale ogólnie bardzo się cieszę z powrotu Rippah <3 *Podobało mi się to ,jak Damon wygarnął reszcie ,że też nie są święci. *Benzo jedzie do Paryża <3 *Sam widok naszyjnika obudził we mnie miłe wspomnienia ,ale robienie z niego symbolu Deleny to naprawdę grube przegięcie. No sorry ,ale to Stefan dał go Elce :/
,,That kind of love never dies''
DEFAN
STELENA&KLAROLINE&BONENZO
| | |
o - (0 sekund temu) | patixx Świeżak

| @crazolka ale od tej chwili ,tego momentu kiedy to Damon dał jej prezent na urodziny stał się on dla niej kimś innym ~~ jeśli nie pamiętasz to od tej chwili Elana powiedzmy zakochała się w Damonie :) | | |
o - (0 sekund temu) | sylwia333 Hybryda

| a mówi się że prezentami nie da się kupić miłość | | |
o - (0 sekund temu) | crazolka Czarownica

| @crazolka - no i to według mnie przegięcie. Chyba nawet niektórym delenowcom się nie podoba ta teoria.
,,That kind of love never dies''
DEFAN
STELENA&KLAROLINE&BONENZO
| | |
Aktualnie Online Aktualnie serwis przegląda 0 zalogowanych użytkowników, wśród nich są: Brak zalogowanych.
Statystyki Liczba użytkowników: 8008 ♥ Liczba tematów: 914 ● Liczba odpowiedzi: 22948 ● Nowy użytkownik: Hermiona0011 | |
Demotywatory | |  |
|