Forum Vampire Diaries & The Originals |
o - (0 sekund temu) | Kama Pierwotny

| Ocena, wrażenia po obejrzeniu odcinka.
| | |
o - (0 sekund temu) | wicza77 Świeżak

| Sybil i Seline to zołzy i jak mogła Seline porwać bliźniaczki. To straszne. | | |
o - (0 sekund temu) | patixx Świeżak

| Muszę przyznać ze dla mnie odcinek był słabszy niz poprzednie jakoś tak mnie nie ują oprócz scen Bonnie i Enzo <3
| | |
o - (0 sekund temu) | crazolka Czarownica

| *Bonenzo <3 *Caro wkurzała mnie jeszcze bardziej niż zwykle ,o ile to w ogóle możliwe. Już prawie Damon ,,wrócił'' ,a ona musiała wszystko ,,jakże bohatersko'' spieprzyć. *Widać było w tym odcinku moc Defana. *Motyw z Seline i bliźniaczkami intrygujący. *Stefan mnie poważnie wkurzył z ,,uśpieniem'' Damona ,ale oprócz tego bardzo mi się podobał w tym odcinku. *W dziwny sposób uczcili pamięć Tylera ,ale ciekawie. *Wzruszyłam się kiedy Stefan wspomniał o Elenie <3 Ale oczywiście musiało to być później zbeszczeszczone Steroline ,jakżeby inaczej :/ *Ucieszył mnie stary dobry Alaric. Ogólnie odcinek chyba najlepszy dotychczas w tym sezonie.
,,That kind of love never dies''
DEFAN
STELENA&KLAROLINE&BONENZO
| | |
o - (0 sekund temu) | sussen18 Hybryda

| Proszę podajcie link do tego odcinka z polskimi napisami , gdyż szukam pół dnia i nie mogę nigdzie znaleźć ;( | | |
o - (0 sekund temu) | crazolka Czarownica

| @sussen18 - http ://allt ube.tv/pamietniki-wampirow-the-vampire-diaries/odcinek-5/odcinek-5-sezon-8/81473 Usuń spacje.
,,That kind of love never dies''
DEFAN
STELENA&KLAROLINE&BONENZO
| | |
o - (0 sekund temu) | patixx Świeżak

| Aż mnie sceny Boezno natchnęły Oto filmik z scenami z tego odcinka- https://www.youtube.com/watch?v=dlr1_x_5n9c&t=7s
| | |
o - (0 sekund temu) | dejmyn Świeżak

| Faktycznie odcinek całościowo troszkę słabszy niż ostatnie, ale też bardzo sentymentalny. Nigdy Tylera aż tak bardzo nie lubiłam jednak w tym odcinku łzy same cisnęły mi się do oczu, najbardziej szkoda mi było Matta, to był jego najlepszy przyjaciel jeszcze w czasach gdy wszystko było normalne. Bonnie zrobiła dosłownie wszystko dla Enzo, łącznie z poświęceniem swojego życia i na szczęście to się opłaciło, już się bałam, że Enzo zginie, ale koniec końców wszystko skończyło się szczęśliwie. Uwielbiam Benzo <3 Wydawać by się mogło, że sytuacja z Damonem jest opanowana, ale niestety nic nie jest takie piękne... Sybill musiała się wydostać i na dodatek uwolnić Damona, Matt dzięki papierom od Tylera dowiedział się, że Seline jest drugą z syren...tylko czy nie jest za późno? Myślę, że wymazała pamięć dziewczynkom zanim je zabrała... oby udało się je uratować. Niecierpliwie czekam na kolejny odcinek. | | |
Aktualnie Online Aktualnie serwis przegląda 0 zalogowanych użytkowników, wśród nich są: Brak zalogowanych.
Statystyki Liczba użytkowników: 8008 ♥ Liczba tematów: 914 ● Liczba odpowiedzi: 22948 ● Nowy użytkownik: Hermiona0011 | |
Demotywatory | |  |
|