Forum Vampire Diaries & The Originals |
o - (0 sekund temu) | Life_Sucks Wampir

| Zapraszam do dyskusji.
Jakie macie wrażenia po obejrzeniu odcinka?
czasem alergiczne powikłania, innym razem oklaski bakteryjnie zakatarzonych
| | |
o - (0 sekund temu) | harry92 Świeżak

| śmiać mi się chciało ze sceny jak Julian pierze Defana, muzyka była ta sama jak Kaska pierze Defana w 2x07. Sceny w sumie podobne - bracia latali jak ścierki w tych scenach, a jakoś Pierwotnym dawali radę w pojedynkę czasami. | | |
o - (0 sekund temu) | Adria Pierwotny

| @harry - ale Pierwotni nie dają rady np. Srejli, więc wiesz. ;D
R.I.P. TYLER LOCKWOOD
| | |
o - (0 sekund temu) | harry92 Świeżak

| Ahh zapomniałem, że barman i nastolatka mogą zabić pierwotnego. co ja gadam :D | | |
o - (0 sekund temu) | dejmyn Świeżak

| Jaka końcówka... cliffhanger sezonu normalnie. Ale wracając do początku, Defan szukający Juliana i Damon popijający ajerkoniak coś przezabawnego. Można się było domyśleć, że to będzie pułapka, ale niestety Bonnie się za późno dowiedziała, na szczęście z tamtej sytuacji udało im się wyjść cało. Caroline jako wampir + hormonowe szaleństwo kobiety w ciąży = mieszanka wybuchowa. Ma rację, że na ten temat nie ma żadnych książek, musi sama do tego dojść, oczywiście z pomocą Alarica. Pogrzeb Lily skromny, ale ładny, szkoda tylko, że Damon jak zwykle musi palnąć coś "od serca". Nooo proszę w przyszłości Stefan będzie z Valerie, ta scena na cmentarzu z kwiatkami już dużo mogła powiedzieć. Caroline nad grobem Liz, łezka mi się w oku zakręciła :( Mary Louise mnie wkurza niemiłosiernie zabijcie ją ;/ Julian Ty sukinkocie... najpierw zadźgał cham Damona, później Nora po której w życiu bym się tego nie spodziewała ( ale widać, że wszystko zrobi z miłości do tej żmii) zadźgała Stefana... mam ogromną nadzieję, że szybko uda ich się stamtąd wydostać bo inaczej zwariują... Damon w czasach wojny secesyjnej, a Stefan nawet nie wiadomo gdzie ma swoje prywatne piekło. Teraz czekaj sobie człowieku ponad miesiąc. | | |
o - (0 sekund temu) | Yuri Pierwotny

| Ostatnio pamiętniki są dla mnie ciekawsze niż pierwotni. Fajny widok braci spacerujący razem zwłaszcza Damona z tym kubkiem z rogami. Mnie też ciekawi gdzie trafił Stefan. | | |
o - (0 sekund temu) | ania16 Pierwotny

| chłód i groza odcinek przygnębiający jak chyba każdy inny | | |
Aktualnie Online Aktualnie serwis przegląda 0 zalogowanych użytkowników, wśród nich są: Brak zalogowanych.
Statystyki Liczba użytkowników: 8012 ♥ Liczba tematów: 914 ● Liczba odpowiedzi: 22948 ● Nowy użytkownik: darkxxchocolate | |
Demotywatory | |  |
|