Forum Vampire Diaries & The Originals |
o - (0 sekund temu) | Life_Sucks Wampir

| Zapraszam do dyskusji.
Jakie macie wrażenia po obejrzeniu odcinka?
czasem alergiczne powikłania, innym razem oklaski bakteryjnie zakatarzonych
| | |
o - (0 sekund temu) | dejmyn Świeżak

| Odcinek dobry, mieliśmy okazję zobaczyć jakim Giuseppe był psychopatą, faktycznie Lily ma świetny gust jeśli chodzi o mężczyzn ;/ Mina Matta jak Caroline wymiotowała bezcenna, a mina po tym jak się dowiedział że jest w ciąży to hit roku, ale wcale się nie dziwię, każdy z nas miał taką minę. Bonnie i Enzo... naprawdę widzę potencjał, fajnie sobie dogryzają nawzajem :D Jeśli chodzi o ciąże Caroline to w sumie musieli coś wymyślić bo przecież Candice jest już w dość zaawansowanej ciąży, wymyślili co prawda najgłupszą rzecz o jakiej tylko można pomyśleć, ale cieszę się z radości Alarica, odzyskał chociaż ułamek tego co stracił. Nic dziwnego też, że sabat chroni te dzieci jak może i zostały ukryte, także zwracam honor bo żaden wampir faktycznie nie mógł ich usłyszeć. Woooow Lily jednak ma swój rozum bardzo ciekawa jestem jej planu. Mam nadzieję, że wyjaśni się też o co chodzi z tymi osobami podłączonymi do kroplówek. Enzo i walka na miecze :D to było przepiękne, z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki, ale teraz jest przerwa i musimy uzbroić się w cierpliwość. | | |
o - (0 sekund temu) | wikLOVEwampires Świeżak

| - Uwielbiam historię o takich łatwo wiernych kobietach uzależnionych od niewłaściwych mężczyzn, które znajdują siłę by o siebie walczyć. Po raz pierwszy od pojawienia się Mamy Salvatore czuję jaką kolwiek sympatię do tej postaci. Myślę, że SalvatoreFamily vs. Julian naprawdę może być świetnym wątkiem!
- Podoba mi się postać Valerie, bo naprawdę ma potencjał, ma fajne poczucie humoru, jest dość subtelna ale też pewna siebie i oczywiście ma również ciekawe tajemnice z przeszłości. Shippuje ją ze Stefkiem!
- Caroline i jej ciąża to jest najzwyklejsza patologia! A jeśli Ric i Caro serio będą razem (a wszyscy wiemy że będą) to będzie nawet więcej niż patologia. Emocjonalnie niedorozwnięta wampirzyca ma być matką dzieci swojego byłego nauczyciela, który był pierwotnym i jego zmarłej żony czarownicy z chorego sabatu Gemini-freaks! WTF?!
- Bonenzo jest naprawdę bardzo fajne i czekam na więcej, ale patrząc po zwiastunie kolejnego odcinka Enzo przyssie się do Lily, a ja bym wolała żeby ją zabił albo co najmniej postrał się o jakąś bliznę, która by jej o nim przypominała, więc zastanawia mnie to jak rozwinie się Bonenzo!
Więc w zasadzie jedyne co mi się naprawdę podobało w tym odcinku to pomysł na Lily i Defanów vs. Julian (ogólnie retrosy i wszystkie ich sceny były świetne tego odcinka) i Bonenzo. Reszta jest bardzo, bardzo średnia...
| | |
o - (0 sekund temu) | _Ianowa_ Rada Nieumarłych

| - Damon, ten sezon utwierdza mnie w przekonaniu, że jest to najlepsza postać w serialu :D lubię na Niego patrzeć, fajnie przygadał Stefanowi, nie stracił charakteru. Szkoda tylko, że nie zabił Juliana i Lily przy okazji, bo ja jakoś nie czuję do Niej żadnej sympattii. - Defan, no fajnie. Na braci zawesze dobrze się patrzy. - Bonnie i Enzo <3 coraz bardziej się nakręcam na ten paring. Pasują do Siebie, mają potencjał, mają chemię, fajne docinki. Nie mogę się doczekać, aż ich relacja zacznie się rozwijać. - Valerie. Całokształt. Lubię ją ;) zgodzę, coraz bardziej pasuję mi do Stefka :D
I tyle z plusów by było. Ciąża Caroline, cała postać Juliana mnie bawi. No moze jeszcze retrospekcje na plusik :)
| | |
o - (0 sekund temu) | Scardnas Świeżak

| Czy tylko dla mnie ten sezon nie jest naciągany, i serial nie powinien skończyć się na 6 sezonie?
- Najlepsze zdecydowanie, były retrospekcje. Z całą odpowiedzialnością, mogę stwierdzić, że Lily to naprawdę, wspaniała kobieta i nabieram do niej coraz większej sympatii. [mimo wszystko]:* - Co do Bonnie i Enzo, to ulżyło mi strasznie, bo już myślałam, że producenci będą chcieli połączyć ją z Damonem. Lorenzo mimo tej Swojej miłości [Nie jestem nawet pewna, czy to miłość] do Lily, nadal wydaje mi się taki sam, jakiego poznałam go na początku. Myślę, że on i Bonbon pasują do Siebie w pewnym stopniu. :D -Ten pomysł z ciążą nie jest nawet taki najgorszy. Alarick, chociaż w małym stopniu odzyska to, co stracił. Niby wszystko fajnie, no ale jednak pozostaje nam Stefcio i Valerie. Wiadomo, że Rick i Caro, będą ze Sobą, ale jednak nie mogę przeboleć straty jedynej normalnej pary w tym serialu XD - Julian- Boże, jak mnie ten typ irytuje, chociaż muszę przyznać, ze jego walka, na prawdę robiła wrażenie. -No i wreszcie, znowu powraca nasza mamuśka, z nowym planem! Mam przynajmniej nadzieję, że będzie lepszy, od poprzedniego.
Mam nadziejÄ™, ĹĽe pokarzÄ… wiÄ™cej mĹ‚odych Lily, Damona i Stefana. Byli tacy uroczy. đź‚đź‚đź‚đź‚đź‚đź‚
Używaj polskich znaków - Adria. | | |
Aktualnie Online Aktualnie serwis przegląda 0 zalogowanych użytkowników, wśród nich są: Brak zalogowanych.
Statystyki Liczba użytkowników: 8016 ♥ Liczba tematów: 914 ● Liczba odpowiedzi: 22948 ● Nowy użytkownik: calineczka16 | |
Demotywatory | |  |
|