Forum Vampire Diaries & The Originals |
o - (0 sekund temu) | Life_Sucks Wampir

| Zapraszam do dyskusji.
Jakie macie wrażenia po obejrzeniu odcinka?
czasem alergiczne powikłania, innym razem oklaski bakteryjnie zakatarzonych
| | |
o - (0 sekund temu) | dejmyn Świeżak

| Nie porwał mnie ten odcinek, ale miło było zobaczyć jak to się wszystko zaczęło między Bonnie i Enzo, bardzo ich lubię razem i mam ogromną nadzieję, że jak już pozabijają te wszystkie wampiry z Kamienia Feniksa to faktycznie uda się ocalić Bon Bon. Trzymam też kciuki za to, żeby pogodziła się z Damonem, absolutnie go nie bronie bo potraktował ją jakby zupełnie nic dla niego nie znaczyła, a byli przyjaciółmi i to bardzo dobrymi. Szkoda mi było Ricka jak mówił, że wie o tym, że Caroline go nie kocha, on zasługuje na miłość i na szczęście. Zabijanie wampirów jednak zajmie im trochę więcej czasu niż by się mogło wydawać. | | |
o - (0 sekund temu) | Stela128 Świeżak

| Hmm odcinek fajny, może nie było wielkich emocji ale odcinekk sam w sobie dość ciekawy, ciekawa jestem czy Bonnie przeżyje czy umrze | | |
o - (0 sekund temu) | _Ianowa_ Rada Nieumarłych

| A no racja. Retrospekcje z Bonnie i Enzo byly bardzo fajne. Przynajmniej nie jest to jakiś związek z dupy, wielkie big love. Tylko w pewien sposób pokazali, że on ją wspierał, chronił, spędzali ze Sobą dużo czasu itp. Steroline nigdy mnie nie przekonało. Ten temat kiedyś tu chyba wyczerpałam. z Alarickiem i ta ciązą to też dla mnie bzdura trochę, mogłaby zniknąc ona, a Stefanowi dałabym Valerie.
| | |
Aktualnie Online Aktualnie serwis przegląda 0 zalogowanych użytkowników, wśród nich są: Brak zalogowanych.
Statystyki Liczba użytkowników: 8008 ♥ Liczba tematów: 914 ● Liczba odpowiedzi: 22948 ● Nowy użytkownik: Hermiona0011 | |
Demotywatory | |  |
|