Forum Vampire Diaries & The Originals |
o - (0 sekund temu) | Life_Sucks Wampir

| Zapraszam do dyskusji.
Jakie macie wrażenia po obejrzeniu odcinka?
czasem alergiczne powikłania, innym razem oklaski bakteryjnie zakatarzonych
| | |
o - (0 sekund temu) | Damian1286 Świeżak

| Ogólnie jak dla mnie serial bardzo dobrze zbudowany, wszystko się trzyma kupy. Ciekawi mnie ten znak węża, może to Eva powróciła? Ona też porywala dzieci. Jeżeli nie no to myślałem też o przodkach, że to oni znaleźli połączenie do Nowego Orleanu i rosną w siłę. Ciekawi mnie jakie mają pomysły inni :D. | | |
o - (0 sekund temu) | dejmyn Świeżak

| Po raz kolejny możemy się przekonać, że rodzina to jest siła, a takiej rodziny jak Mikaelsonowie nie można lekceważyć. Uwielbiam ich jak są po jednej stronie i dążą wspólnie do celu. Wspólnie udało im się uwolnić Klausa ze szpon Marcela, który pozwolił im odejść... dobrze że zakończyło się to w ten sposób, Josh i jego nowy chłopak są przeuroczy <3 Kol tęskni za Daviną i wcale mu się nie dziwię. Uśmiech Klausa na końcu jak zobaczył śpiącą Hope <3 https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Uroboros objaśnienie znaku węża... zobaczymy czy takie samo zastosowanie będzie miało, ale wydaje mi się że tak. Bardzo jestem ciekawa kolejnych odcinków. | | |
Aktualnie Online Aktualnie serwis przegląda 0 zalogowanych użytkowników, wśród nich są: Brak zalogowanych.
Statystyki Liczba użytkowników: 8008 ♥ Liczba tematów: 914 ● Liczba odpowiedzi: 22948 ● Nowy użytkownik: Hermiona0011 | |
Demotywatory | |  |
|