Forum Vampire Diaries & The Originals |
o - (0 sekund temu) | Annie1602 Doppelganger

| Opinie po obejrzeniu odcinka. Zapraszam.
| | |
o - (0 sekund temu) | dejmyn Świeżak

| Wrócili!!!! Genialny odcinek po tak długiej przerwie, nie nudziłam się ani sekundy. Hayley jest badass, uwielbiam ją, zdominowała cały odcinek. Marcel rządzi Nowym Orleanem jak potrafi, ale bez pomocy Klausa sobie nie radzi za bardzo, spójrzmy prawdzie w oczy gdyby nie Niklaus Alistair dalej by żył i zagrażał Marcelussowi... a ten w podziękowaniu wbija mu przeklęty sztylet w serce... Dzięki Hayley i Freyi cała rodzina żyje i ma się dobrze, Hope jest przeurocza, bardzo intrygują mnie jej moce... kim ona jest? Hylijah <3 ich scena była cudowna, mówcie co chcecie, ale ja uwielbiam ich razem i to się nie zmieni. Tylko i wyłącznie dzięki jej uporowi i wytrwałości udało się obudzić Freye, wyleczyć Elijah, teraz pozostaje uwolnić Klausa co już może być trudniejsze do wykonania, ale jestem pewna że się uda. Niecierpliwie oczekuję na kolejny odcinek.
| | |
Aktualnie Online Aktualnie serwis przegląda 0 zalogowanych użytkowników, wśród nich są: Brak zalogowanych.
Statystyki Liczba użytkowników: 8008 ♥ Liczba tematów: 914 ● Liczba odpowiedzi: 22948 ● Nowy użytkownik: Hermiona0011 | |
Demotywatory | |  |
|