Forum Vampire Diaries & The Originals |
20 maj 2016 o 19:17:28 - (2195 dni temu) | Life_Sucks Wampir

| Zapraszam do dyskusji.
Jakie macie wrażenia po obejrzeniu finałowego odcinka?
czasem alergiczne powikłania, innym razem oklaski bakteryjnie zakatarzonych
| | |
23 maj 2016 o 14:37:46 - (2192 dni temu) | Michel_Griffith Czarownik

| Świetne zakończenie. Rodzina Pierwotnych niby nie żyje ale są w chambre de chasse, co jest miłym zaskoczeniem od reżyserki, bo lepszego zakończenia tego sezonu dać nie można było moim zdaniem. Srejli tylko nie chce gryźć piachu... Marcel odzyskał ( na razie) to co chciał, przywództwo, i władzę w mieście. Vincent coś czuje że w kolejnym sezonie, ładnie da popalić Marcelowi, i nie tylko ;) świątynia którą założy zapewne założy lub złączy sabaty NOLA w zupełnie innej formie, tym razem słabszej (?) maggi ofiarnej? Dużo o niej mowa ostatnio. Czekam strasznie na kolejny sezon, a jeszcze szmat czasu. | | |
26 maj 2016 o 13:06:42 - (2189 dni temu) | dejmyn Świeżak

| Świetne zakończenie sezonu. Cudownie było zobaczyć Rebekę <3 baaardzo się za nią stęskniłam, wychodzi na to, że jednak słusznie pozwoliła swojej złości wziąć górę, bo dzięki temu mimo że uśpieni Mikaelsonowie żyją, a Hayley na pewno nie spocznie dopóki nie znajdzie lekarstwa, już zaczęła być szczęśliwa z Elijah, ale mam nadzieję że jeszcze wszystko przed nią. Bo czym byłby serial o Pierwotnych bez Pierwotnych. Swoją drogą chambre de chasse jest przepiękne <3 Teraz trzeba czekać do mid seasonu na kolejny sezon, powodzenia nam wszystkim życzę i wytrwałości :) | | |
26 maj 2016 o 17:43:16 - (2189 dni temu) | syl Hybryda

| hej, sto lat mnie nie było zatem odcinek finałowy na 8- no były lepsze, były np. jak Hejli umarła niby Ten też nie jest zły, dobry pomysł z tym, ze cała przepowiednia jeszcze nie ustała i tym, ze całość rodzeństwa musi być uśpiona bo jak nie to poumierają. Sąd na Klausem- no czysta hipokrycja Marcela i tyle. Zły jest za Davine ale to Klaus obrywa. Załoze sie ze Marcelowi dosc szybko przejdzie i bedzei tesktnił za "starym". Ciekawe jak ich obudzą- jedno jest pewne-potrzebuja do tego czarownicy, zeby ich odczarowała z klątwy, jadu itd. Czyli tu wkroczy do akcji pewnie nowa postac- młoda dziewczyna zamiast Daviny- czyli nastoletnia Hope.
Czarownice w mieście sie odrodzą i nie bedą chciału miec Marcela nas sobą. Znów bedzie walka o miasto i pewnie albo jedni albo drudzy (obstawiam ze czarownice obudza Klausa) bedą potrzebowac rodzinki Klausa do uspokojenia Marcela.
KILL HER AND THE BABY, WHY SHOULD I CARE?! | | |
22 lipiec 2016 o 15:37:50 - (2132 dni temu) | patixx Świeżak

| Jak dla mnie to najlepszy sezon był i na dodatek super finał <3
| | |
20 sierpień 2016 o 16:56:49 - (2103 dni temu) | Cassandra Świeżak

| Finał mistrzostwo, ale ten sąd Marcela nad Klausem wzbudził we mnie śmiech. Swoją drogą, Marcel swój wybór motywuje tym, że El i Freya poświęcili Davinę. Jednym z jego celów jest pomszczenie Daviny. Ciekawe jak młoda czarownica zareagowała by na wieść, że Marcel postanowił zabić jej miłość życia i osobę, za którą oddała by wszystko, nawet siebie. | | |
Aktualnie Online Aktualnie serwis przegląda 0 zalogowanych użytkowników, wśród nich są: Brak zalogowanych.
Statystyki Liczba użytkowników: 8011 ♥ Liczba tematów: 914 ● Liczba odpowiedzi: 22948 ● Nowy użytkownik: Kochanka_damona1978 | |
Demotywatory | |  |
|