Forum Vampire Diaries & The Originals |
o - (0 sekund temu) | Life_Sucks Wampir

| Gra polega na tym, że odpowiadamy na pytania poprzednika bez użycia słów "tak" i "nie", do tego wlicza się także "nie wiem", "tak jakby". W pytaniach mogę one występować.
W grze chodzi o ciekawe, kreatywne odpowiedzi, a nie jakieś kary za użycie zakazanych słów :D
Tak więc zaczynamy! _ Czy całowałeś/aś się kiedyś z osobą tej samej płci?
czasem alergiczne powikłania, innym razem oklaski bakteryjnie zakatarzonych
| | |
o - (0 sekund temu) | TVD_TO Pierwotny

| Jeszcze go, że tak powiem nie przeżyłam i jak na razie mi się nie śpieszy.
Jak tam życie?
DEFAN <3 | | |
o - (0 sekund temu) | SunshineHeart Świeżak

| Jakoś leci pomalutku ;)
Co sprawia że czujesz się szczęśliwa ? | | |
o - (0 sekund temu) | Darkhope Czarownica

| Jestem szczęśliwa tylko wtedy kiedy udaje mi się zrealizować moje wyznaczone cele. No i jak patrzę na moje pieski. Bo są kochane i dają dużo radości.
A Ty?
| | |
o - (0 sekund temu) | Karolinaxd Wampir

| Czekolada XD A tak na poważnie, to niektórzy ludzie, pewne sytuacje, słowa. Nie umiem jednoznacznie określić, co sprawia, ze jestem szczęśliwa. :P
Masz jakieś swoje tzw. dziwactwo?
| | |

| Owszem mam. Fobie przed zarazkami. XD ogólnie brzydzę się pić z kimś z jednej butelki czy gryźć jedną kanapkę. Jest to niemożliwe.
A Ty?
| | |
o - (0 sekund temu) | Karolinaxd Wampir

| Często myję ręce (nie mam zielonego pojęcia dlaczego xd), Mam podpisaną poduszkę i jaśka, na których śpię (nienawidzę, jak ktoś mi je przestawia, śpię na określonej ich stronie, nerwicy dostaję, kiedy coś jest z nimi nie tak xd) Codziennie odkurzam swoje książki xd Piję tylko i wyłącznie gorące mleko, za to kawę uwielbiam zimną. I nienawidzę, jak ktoś się na mnie patrzy kiedy coś je. XD
Chyba tyle. :P
Masz na coś uczulenie?
| | |

| Z uczuleniami się nie muszę męczyć całe szczęście.
Masz jakieś problemy z kręgosłupem?
| | |

Aktualnie Online Aktualnie serwis przegląda 0 zalogowanych użytkowników, wśród nich są: Brak zalogowanych.
Statystyki Liczba użytkowników: 7711 ♥ Liczba tematów: 913 ● Liczba odpowiedzi: 22948 ● Nowy użytkownik: Smagusia | |
Demotywatory | |  |
|